PLATINUM OralClean+Care

Zakaj je zobna nega tako pomembna?

Zobni kamen pri psih in mačkah je proces, ki prizadene skoraj vse pse in mačke.

Zobni kamen pri psu z 6.000x povečavo

Zobne obloge

Predpogoj za nastanek zobnega kamna so zobne obloge oziroma bakterijski plak, ki se sestoji iz sline, delcev hrane, bakterij …

Zobni kamen je mineraliziran plak, ki se najprej nalaga na zobeh kot nekakšen biofilm. Gre za preskok iz mehkega v trdo stanje, iz zobnih oblog v zobni kamen.

Zobni kamen sam po sebi ne privede do vnetja dlesni, ampak se na “grobo” površino zoba sprimejo bakterije.
Količina zobnega kamna je odvisna od večih dejavnikov, kot so količina sline, bakterijska sestava ustne flore, dedna nagnjenost ipd.

Vnetje dlesni psov ali mačk lahko prepoznate po rdečih robovih na prehodu od zob do dlesni. 

Vnetje dlesni

Posledica zobnega kamna so boleče in vnete dlesni ter nastanek paradontoze (parodontalna bolezen), kjer gre za vnetje v ustni votlini, ki se začne v žepku med dlesnijo in zobom, privede pa lahko celo do izgube zob.

Bakterije, ki povzročajo vnetje so glavni vzrok za obolenje obzobnih tkiv, kamor spada tudi čeljustna kost.

To lahko privede do resorbcije kosti, majavosti in celo izgube zob.

Zobni kamen in posledice

Prisotnost bakterij ima lahko za posledico tudi huda obolenja organov (jeter, kronična odpoved ledvic ali srca).

To predstavlja resno grožnjo za telo in imunski sistem živali in tveganje za zdravje vašega ljubljenčka.

Vnetja povzročajo bolečino, zaradi katere naš ljubljenček slabo je ali pa celo preneha s prehrano.

"Živalski" problem

Če nastanek zobnega kamna ne preprečimo, je edini način da veterinar odstrani zobne obloge mehanično ali z ultrazvokom.

Pri tem mora običajno živali uspavati, torej so živali pod narkozo. Pri tem obstaja določen riziko-tveganje za živali. Zavedati se moramo, da je narkoza poseg, katerega moramo našemu Psu oziroma Mački prihraniti.

Zobni kamen je resen problem

Če nastanek zobnega kamna ne preprečimo oz. ga pravočasno ne odstranimo, lahko to naredi le veterinar in to mehanično ali z ultrazvokom.

Pri tem mora običajno živali uspavati, torej je pod narkozo. S tem spravimo našega ljubljenčka v določen riziko (tveganje).

Glavne prednosti OralClean+Care

Odstrani zobni kamen

Zanesljivo odstrani zobni kamen pri psih in mačkah.

Prepreči in lajša vnetje dlesni

Pomaga in prepreči ponovno vnetje dlesni.

Odpravlja ustni zadah

Odpravlja ustni zadah, zagotavlja svež dah.

100% naravno

Naravne sestavine, močan učinek in enostavna uporaba


Delovanje OralClean+Care

platinum oral nega zob

Začetek apliciranja OralClean+Care

OralClean+Care se bori proti bakterijam in čisti zobe s postopnim mehčanjem zobnega kamna, ki ga raztaplja s površine zoba.

platinum oral nega zob

Po 2-3 tednih

Vidijo se prve spremembe, zobni kamen se zmehča in lušči iz površine zoba.

platinum oral nega zob

Po 4-8 tednih

Po 4 do 8 tednih se zobni kamen običajno odstrani*. Če izdelek nanesete pravočasno, lahko celo preprečite nastanek zobnega kamna.

platinum oral nega zob

Redno čiščenje (vzdrževanje) zdravih zob

OralClean + Care ščiti zobe in preprečuje kopičenje zobnih oblog.

Ne pozabite: dajte priporočeni odmerek dvakrat na dan in ne dovolite, da bi vaš ljubljenček jedel ali pil najmanj 10 minut pred in po apliciranju.
*Prosim upoštevajte, da se lahko trajanje zdravljenja podaljša zaradi več okoliščin, kot so količina zobnega kamna, starost, pasma in individualna nagnjenost psa.

Učinkovito nad zobni kamen

Učinkovit in obenem nežen - v domači medicine se semena Citrusov uporabljajo kot proti bakterijsko sredstvo.
Ta naravna sestavina v OralClean + Care v kombinaciji z rastlinskimi eteričnimi olji čisti zobe tako, da počasi raztopi bakterijski film in nežno odstrani zobne obloge.
Dragocene sestavine prodrejo do globine obzobnih žepov ter delujejo protivnetno in protibolečinsko.

Pred apliciranjem OralClean+care

Pred začetkom zdravljenja z OralClean+Care, vidi se zobni kamen in vnete dlesni

Po apliciranjem OralClean+care

Po 2 mesecih je OralClean+Care odstranil zobni kamen in zmanjšal vnetje dlesni.

PLATINUM OralClean+Care:

  1. Zanesljivo odstrani zobni kamen pri psih in mačkah.
  2. Odpravlja ustni zadah, zagotavlja svež dah.
  3. Pomaga pri vnetju dlesni.

Pridruži se več 2.000 zadovoljnim kupcem

Oral Clean + Care Gel Forte

Odličen izdelek in dejansko EDINA zobna pasta oz. gel za pse, ki ob redni uporabi preprečuje nastajanje zobnega kamna. Pred prvim naročilom sem bila malce skeptična, saj prej ni pomagalo prav nobeno drugo sredstvo, poleg tega ima izdelek res visoko ceno. Prepričala so me priporočila znancev, ki so se prav s tem gelom izognili čiščenju pasjega zobnega kamna v narkozi, zato smo poskusili. Ob upoštevanju navodil in res dosledni uporabi so se rezultati pokazali približno v treh tednih - zobnega kamna enostavno ni bilo več. Od takrat dalje gel redno uporabljamo in ga lahko samo pohvalim. Pri nas se spray ne bi obnesel, gel pa nanesem brez težav, tudi intenziven vonj psičke ne moti (lahko pa, da kakšnemu drugemu psu ne bi bil všeč). Vsekakor priporočam. Pet zvezdic!

deana p. // OralClean+Care Gel Forte

Metka

Super zadeva, ki preverljivo, ob pravilni uporabi deluje, v kolikor je na zobeh nekaj zobnega kamna ali oblog. Uporabim vedno in redno, ko opazim, da se jima pričnejo nabirati obloge potem pa samo preventivno vsake toliko. Mi je drag ampak vreden te cene. Mi je všeč da je tudi s okusom lososa, ker ga muca lažje prenaša kot navadnega.

metka p. // OralClean+Care Wild Salmon Gel

Dejansko deluje

Je edini izdelek ki zobni kamen dejansko odstrani z redno uporabo. Nisem verjela dokler dejansko ni odpadel iz zoba. Ker je nas kuza nagnjen h tezavam in smo ga ze 2x morali cistiti pod narkozo je tale izdelek vreden vsakega centa.

špela m. // OralClean+Care Gel Forte

OralClean+Care izdelki

OralClean+Care

  • Uporaba

  • Doziranje

  • Sestava

Osnovni tretma: 2 krat dnevno
Vzdrževalni tretma: 2-3 krat tedensko.

Začetna faza zdravljenja traja običajno od 4 do 8 tednov, dokler se ne odstrani zobni kamen. Ko končate osnovni tretma, potrebuje vaš ljubljenček le eno terapijo na vsake 2-3 dni.

Za optimalen učinek:
ne dovolite, da bi vaš ljubljenček jedel ali pil malo pred zdravljenjem in najmanj 10 minut po. Če povečate čas na 30 minut bo povečalo učinek tretmana.

Za uspešno zdravljenje je nujno, da se držimo pravilnega režima zdravljenja - s priporočenim odmerjanjem učinkovin. V nasprotnem primeru ima zobni kamen možnost, da se ponovno strdi.

Nasvet: Da okrepimo učinek lahko po približno 2. tednih zdravljenja prizadeta območja podrgnemo z gazo ali podobno krpo. Ta postopek lahko ponovite vsake 3 do 4 dni.

OralClean+Care Forte

  • Uporaba

  • Doziranje

  • Sestava

Osnovni tretma: 2 krat dnevno
Vzdrževalni tretma: 2-3 krat tedensko.

Začetna faza zdravljenja traja običajno od 4 do 8 tednov, dokler se ne odstrani zobni kamen. Ko končate osnovni tretma, potrebuje vaš ljubljenček le eno terapijo na vsake 2-3 dni.

Za optimalen učinek:
ne dovolite, da bi vaš ljubljenček jedel ali pil malo pred zdravljenjem in najmanj 10 minut po. Če povečate čas na 30 minut bo povečalo učinek tretmana.

Za uspešno zdravljenje je nujno, da se držimo pravilnega režima zdravljenja - s priporočenim odmerjanjem učinkovin. V nasprotnem primeru ima zobni kamen možnost, da se ponovno strdi.

Nasvet: Da okrepimo učinek lahko po približno 2. tednih zdravljenja prizadeta območja podrgnemo z gazo ali podobno krpo. Ta postopek lahko ponovite vsake 3 do 4 dni.

Izberi Najboljše!

Za samo 39 centov (OralClean+Care Forte) ali 34 centov (OralClean+Care)  na dan odstranite zobni kamen pri srednje velikem psu.
120-milimetrska steklenička bo zadostovala za približno 100 dni ali celo več, odvisno od tega, kdaj boste lahko zmanjšali pogostnost odmerkov na povsem preventivno zdravljenje.

Faq- zobna nega za pse in mačke

Video predstavitev uporabe OralClean+Care izdelkov

Izvedite več o tveganjih nastanka zobnega kamna pri psih in mačkah ter pravilni uporabi našega izdelka za nego zob OralClean + Care.

Kako dolgo traja terapija - zdravljenje?

Trajanje terapije je med drugim odvisno od: pasme, teže, konsistence zobnega kamna, nagnjenosti k zobnemu kamnu, dednost, prehrana…
S pravilno, dosledno uporabo (pomembno: 2 x dnevno, sicer se zobni kamen ponovno otrdi) traja odstranitev zobnega kamna približno od 4. do 8 tednov, v nekaterih primerih celo dlje.
Izdelek 100% pomaga odstraniti zobni kamen. Če ne vidite po 3 tednih nobene spremembe nas kontaktirajte.

Pes ne mara izdelka.

Pse lahko primerjamo z otroci, ki jim skrb za zobe po večini ni v užitek.
Korajža, da je OralClean + Care edina alternativa proti mehanski odstranitvi zobnega kamna pod narkozo, vam bo dala pogum pri uporabi izdelka, čeprav ga vaš pes ne mara.

Ali OralClean+Care vsebujejo kisline?

Ne, vsebuje samo ekstrakt Citrusa in izvlečke rastlinskih olj. Razlika je v učinkovinah: olje neguje, deluje protivnetno in na dolgi rok odstrani zobni kamen.
Kisline ne bi odstranile le zobnega kamna, ampak bi načele tudi zobe in zobno sklenino.

Kolikšna je vsebnost alkohola?

Delež alkohola, ki ga vsebuje odmerek, je tako majhen, da ni nobene nevarnosti za pse ali mačke.
Proizvod je tako varen tudi za bolne živali. Alkoholu se ni mogoče v celoti odpovedati, saj ta služi kot nosilec aktivne snovi.
Vendar je delež alkohola zelo nizek in je primerljiv z zdravil, ki so primerna za otroke.

Ali izdelek spreminja barvo zob (beljenje zob)?

Ne, ker je OralClean + Care ne vsebuje belil ali kislin, ki bi zobe obarvale. Zato je izdelek zelo nežen tudi do zobne skle

Ali obstajajo interakcije s homeopatskimi zdravili?

Da, ker izdelek vsebuje zeliščna olja, kot je na primer olje poprove mete, naravni zdravilci priporočajo, da izdelek v zvezi s homeopatsko uporabo uporablja le po dogovoru.
Tukaj lahko pride namreč do tega, da bo učinek homeopatskega sredstva izničen.

Imam težave pri uporabi na mački.

Če vaša mačka gel, ki ste ga nanesli na tačko ne poliže, lahko pri naslednji uporabi poizkusite nanesti gel na brčice ali na stičišče ustnic.
Druga možnost je, da uporabite hrano, ki jo ima vaša mačka še posebej rada (npr. razne paštete z lososom …) in jo pomešamo z Oral Clean + Care gelom.
Pri tej možnosti traja zdravljenje nekoliko dlje, vendar je prav tako učinkovito.

Kakšna je razlika med OralClean + Care Gel Klasik in Divji Losos?

OralClean + Care Divji Losos vsebuje dodatno lososovo olje. Lososovo olje daje izdelku malce blažji okus in s tem doseže, da je sprejem izdelka pri nekaterih živalih boljši

Ali naj kupim sprej ali gel?

To je odvisno povsem od vas in vašega ljubljenčka.
Sprej ima to prednost, da se preko pršila dozira hitreje in boljše. Vendar pa vsakemu psu ni všeč zvok pršila in lahko reagira s stiskom čeljusti, kar lahko prepreči uporabo.
Gel je preprost za uporabo in se zelo dobro oprime zobnega kamna. Po uporabi je potrebno, v nasprotju s sprejem, pogosto umivanje rok.

Gel pride le težko iz plastenke?

Plastenko hranite obrnjeno na glavo.

Gel mi vedno zdrsne s prsta?

Gel lahko hranite v hladilniku, s čimer ga naredite bolj gostega. Če plastenko še postavite na glavo, boste lahko plastenko izpraznili do konca.

Moj pes je pogoltnil gel – je to nevarno?

Ne, ker OralClean + Care vsebuje le naravne sestavine, kar je za organizem psa ali mačke popolnoma nenevarno.

100%
GARANCIJA VRAČILA DENARJA

100% Garancija vračila denarja

Ker verjamemo v naše izdelke za pse vam ob nakupu pripada še naša garancija vračila denarja. Če zaradi kakršnega koli razloga niste zadovoljni z izdelki PLATINUM , lahko v prvih 30 dneh po nakupu uporabite naše 100% jamstvo vračila denarja.
Predvidevamo, da ste redno uporabljali izdelke OralClean + Care, in sicer:
- da ste naš izdelek aplicirali 2x dnevno (več v navodilih)
- da ste upoštevali da nekaj minut pred in po uporabi živali ne smejo ne jesti ali piti!

>