Prehrana psov

Zakaj je premium hrana pomembna

od Katarina

Pse ljudje že stoletja hranijo z različno hrano. Na podlagi zadnje belgijske raziskave je bilo dokazano, da premium hrana podaljša življensko dobo našim ljubljenčkom za kar tri leta. Hranjenje živali z odpadno in nekvalitetno hrano je nepremišljeno. Nekvalitetna hrana je lahko tudi najcenejša hrana, ki jo kupimo na trgu in si ne vzamemo niti toliko časa, da bi preverili iz katerih sestavin je sestavljena. Poceni, poceni, poceni z visoko kakovostjo ne deluje.

Na drugi strani imamo veliko proizvajalcev, ki želijo z izdelkom dati vtis, da njihova hrana vsebuje le “skrbno izbrane sestavine”, ki bi morale zagotoviti uravnoteženo prehrano za vašega psa. Domnevno “skrbno pripravljena hrana” vsebuje vse, kar potrebuje pes, toda z analizo se precej razlikuje v vrednosti beljakovin, maščob, vitaminov in mineralov, kar pomeni, da za večji del “skrbno” pripravljene hrane ta trditev ne drži.

Ne čakajte z izbiro kvalitetne hrane!

Ljudje se pričnemo o pomembnosti kvalitete življenja svojih ljubljenčkov zavedati šele takrat, ko ti zbolijo. V tistem trenutku smo pripravljeni spremeniti vse, da bi bilo njihovo počutje boljše. Ena od sprememb je tudi hrana. Kvalitetna hrana psom zagotavlja boljšo presnovo, lažje gibanje, izboljšano počutje in spremembo vedenja.

PLATUNIM – odlična pasja hrana

V kolikor ste tudi sami prišli do spoznanja, da je kvalitetna hrana za vašega psa res pomembna, vam priporočamo, da preizkusite Platinum hrano za pse. Naj vaš kuža ostane del vaše družine čim dlje časa!

Zanimivi prispevki za tebe:

Katarina


V več kot 30 letih ljubiteljskega in profesionalnega dela s psi sem si vedno želel imeti ob sebi zdravega in veselega psa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Nikoli ne zamudite dobre zgodbe!

 Naročite se na naše novičke, da boste sledili najnovejšim trendom!

>