Prehrana Psov

Naravna Hrana za Zdravega in Veselega Psa

Vsak kuža si zasluži zdravo in naravno prehrano.
Če želiš tudi ti svojemu kosmatincu ponuditi le najboljše, potem si na pravi strani.

Zakaj izbrati PLATINUM?

Brez preobčutljivosti in alergij

Samo naravne sestavine in lahko prebavljive beljakovine iz Svežega Mesa za enostavno in hitro prebavo ter manj obremenjena jetra, ledvice in kožo.

Inovativen  postopek priprave

 Počasno kuhanje v "nežnem parniku“ ohrani dragocena hranila, zato ima PLATINUM višjo hranilnost vrednost, kot jo ima ostala (komercialna) hrana za pse.

Sveže meso za izvrsten okus

Čisti mesni sok iz Svežega Mesa poskrbi za slasten in sočen okus, ki ga obožujejo prav vsi psi, tudi neješči in izbirčni pasji kosmatinci.

Naravna prehrana Psov

Vse kar morate vedeti o PLATINUM Naravni Hrani za Pse, kakšne sestavine uporabljamo, kako jih pripravimo in zakaj imajo psi PLATINUM tako radi:

Vse o pasji prehrani

Ali veš, kaj je tvoj pes, koliko hrane mora pojesti in kako izbrati pravo hrano za tvojega kosmatinca? Če želiš izvedeti več poglej spodnje prispevke:

enostavno naravno

PLATINUM Hrana za Pse

PLATINUM je naravna hrana, kot so jo nekoč jedli pasji predniki. Vsebuje veliko svežega meso in lahko prebavljive sestavine brez dodanih vabil, ojačevalcev okusa ali kemičnih dodatkov.

Adult Iberico+Greens

" Emil Senčar Veterinarska bolnica Ptuj. Odlična, lahko prebavljiva hrana, psi jo radi uživajo, zelo ješča in hkrati pojavnost alergij na Iberico Greens je minimalna. Lastne izkušnje pri treh francoskih buldogih in bulmastifu."

Emil S.

"

Adult Chicken

" Čeprav sem bila ( neglede na konkreten opis hrane ) malce skeptična, ker "papir" vse prenese, lahko z velikim veseljem povem, da sem se zmotila, kajti nisem še videla našega kužka, da bi s tako velikim užitkom pojedel brikete. Očitno je, da so slastni :)"

Alenka N.

"

Pasji Gurman - Suha Hrana

" Pozdravljeni, tale hrana se mi zdi ena boljših na trgu, sem jih kar nekaj zamenjala, ampak vedno pristanem na Platinumu, moja dva Rex in Rocco obožujeta to hrano, blato je normalno in ga ni preveč, sploh pri nemšemu ovčarju ki je imel probleme s črevesjem mu Platinum najbolje odgovarja, priporočam. Ter pohvaliti moram še hitro dostavo."

Marta M.

"
Igor & Max

PLATINUM Slovenija

Eden od najpomembnejših korakov za zdravega in veselega psa je izbira pravilne prehrane. Namreč vedno več psov ima probleme z neješčnostjo, alergijami, drisko, ... ipd.

PLATINUM z inovativno pripravo, ki vsebuje veliko svežega mesa, zagotavlja psu popoln in naraven obrok lahko prebavljive in okusne hrane.

Smo izvirni in drugačni v primerjavi z komercialno pasjo prehrano, saj si naši kosmatinci zaslužijo le najboljše! 

>