Za zdravega in veselega Psa
z Naravno Hrano in Nego PLATINUM

Naša misija

Naš cilj je preprost : vsak lastnik si zasluži zdravega in veselega psa. Prvi korak za dosego tega cilja je izbira pravilne prehrane.


PLATINUM Naravna hrana za Pse nudi tvojemu kosmatincu:

Bolj Zdravo Življenje

z veliko Svežega mesa in Naravnimi sestavinami za več zdravja in manj obremenjena jetra, ledvice in kožo.

Inovativno Pripravo

za mesnato, sočno, okusno in lahko prebavljivo prehrano -  hrana se kuha v lastnem mesnem soku, kar ohrani dragocena hranila.

Biti naraven

ne uporabljamo vabil, arom, barvil ali ojačevalcev okusa. Smo drugačni, boljši in v primerjavi z komercialno hrano, Naravni.

Igor & Max

PLATINUM zgodba

V več kot 30 letih ljubiteljskega in profesionalnega dela s psi sem si vedno želel imeti ob sebi zdravega in veselega psa.
Vedno več psov ima namreč probleme z neješčnostjo, apatijo, alergijami, drisko, praskanjem, … kar lahko pripišemo tudi napačni izbiri prehrane.
Tudi sam sem imel podobne probleme pri mojih psih in jih videl pri ostalih kinologih, tekmovalcih, prijateljih po vsem svetu.


Ker je osnovni pogoj za zdravega in veselega psa kvalitetna in uravnotežena prehrana, sem preizkusil na desetine znamk pasjih hran, dokler nisem našel PLATINUM.


PLATINUM je naravna in zdrava prehrana, ki jo moji psi obožujejo že več kot 10 let. V tem času jo je preizkusilo veliko psov, katerih lastniki so iskali kvalitetno in predvsem zdravo prehrano za njihove kosmatince.


Zelo sem vesel, da smo v tem času rešili prenekateri pasji problem in vrnili nasmeh na pasje in človeške obraze.

brez testiranja na živalih

BREZ TESTIRANJA NA ŽIVALIH!

Lahko se zanesete na dejstvo, da pri razvoju in proizvodnji naših izdelkov za hrano in nego ne izvajamo nobenih poskusov na živalih - ne pri nas ne pri naših partnerjih!
PLATINUM je uradno naveden na strani PETA Deutschland e.V.

MNENJA NAŠIH ZADOVOLJNIH KUPCEV

Pozdravljeni, tale hrana se mi zdi ena boljših na trgu, sem jih kar nekaj zamenjala, ampak vedno pristanem na Platinumu, moja dva Rex in Rocco obožujeta to hrano, blato je normalno in ga ni preveč, sploh pri nemšemu ovčarju ki je imel probleme s črevesjem mu Platinum najbolje odgovarja, priporočam. Ter pohvaliti moram še hitro dostavo.

Marta M.

Pasji Gurman

Odlična, lahko prebavljiva hrana, psi jo radi uživajo, zelo ješča in hkrati pojavnost alergij na Iberico Greens je minimalna. Lastne izkušnje pri treh francoskih buldogih in bulmastifu.

Emil S.

Adult Iberico+Greens

L.p! Imamo zelo izbirčno in alergično psičko Gajo. Zamenjali smo že kar nekaj vrst briketov. Sedaj pa vidim, da smo dobili pravo hrano. Komaj čaka, da dobi obrok in ga zmaže, da jo je kar veselje gledati in pa tudi ponoči ni več praskanja, kot je bilo pri drugih hranah. 

Matija K.

Adult Lamb+Rice

PLATINUM v številkah

17.500

paketov smo skrbno zapakirali in poslali po Sloveniji

2.000

zadovoljnih kupcev

25

naravnih izdelkov za naše kosmatince

>