Vse o psih

Neomejeno nasvetov, kako vašemu psu prirediti najboljšo zabavo

od Katarina

Ste že kdaj organizirali zabavo za svojega psa? Verjemite ali ne, 15% Slovencev ima psa, od tega jih kar 24% obdaruje svoje pasje ljubljenčke.

Organiziranje zabave za vašega pasjega prijatelja pravzaprav ni prav nič stresno. Zabava je lahko majhna ali velika oz. Takšna, kot si jo zamislite. Konec koncev je verjetnost, da boste razočarali svojega psa, izjemno majhna. Psi ljubijo in cenijo vse, kar počnemo za njih.

Ni pomembno, ali praznujete rojstni dan vašega psa, lepo pa je, da imate vsako leto vsaj opomnik in se spomnete na svojega pasjega prijatelja in prvi trenutek, ko sta se spoznala in se je pridružil vaši družini.

Če ste razmišljali o tem, da bi organizirali zabavo za vašega psa, vendar niste prepričani, kje bi začeli ali našli nekaj navdiha za prihajajočo zabavo, smo vam mi pripravili nekaj idej.

Pri organizaciji zabave si naprej določite prioritete:

– Strošek organizacije zabave

– Lokacija zabave

– Koga želite povabiti (izdelava vabil)

– Dekoracija prostora

– Kakšno hrano bomo pripravili

– Torta

– Organiziranje iger in aktivnosti

– Darilo

1. Strošek organizacije zabave

V kolikor želite vašega pasjega ljubljenčka vsaj malo osrečiti, boste za manjšo zabavo porabili vsaj 50€.

platinum-1

2. Lokacija zabave

Pasjo zabavo lahko organizirate na domačem vrtu, v parku, ob vodi ali v kakšnem pasjem centru. Zagotovo so najbolj priljubljene vrtne zabave, kjer je običajno dovolj prostora za vse pasje vragolije. Seveda pa so tudi parki dobra rešitev, a je na žalost vedno več takih parkov, kjer psi niso dobrodošli oz. jih je potrebno imeti na povodcih, česar pa si pri praznovanju zagotovo ne želite.

pasja zabava
3. Koga povabiti na zabavo?

Če ima vaš pasji ljubljenček kakšnega pasjega prijatelja, ga obvezno povabite na zabavo. Verjemite, da druženje ne koristi zgolj nam, temveč tudi psom. Ne boste verjeli, a nekateri psi resnično uživajo pri medsebojnih vragolijah. V kolikor imate v načrtu organizirati večjo zabavo, vam priporočamo, da vsem povabljenim pošljete vabilo oz. lastnike seznanite, kdaj bo zabava potekala.

rojstnodnevna zabava

4. Dekoracija rojstnodnevnega prostora

Vsak prostor lahko okrasite preprosto, kar pomeni da dodate nekaj balonov, visečih priboljškov, obešenih na grmovju oz. drevesu, viseče trakove in seveda rdečo preprogo.

5. Kakšno hrano bomo pripravili?

Na sami zabavi je potrebno pasje prijatelje tudi pogostiti. Platinum zagotovo ponuja odlično pojedino in na koncu še pasje pribolške. Hrano, ki jo boste pripravili, naj bo topla in hladna. Ker vaše ljubljenčke običajno ne razvajate, lahko za rojstnodnevno zabavo naročite kakšen slasten priboljšek.

6. Torta za našega slavljenca

Torta je lahko kot darilo, zato pripročamo, da je sestavljena iz sestavin, ki jih vaš pes obožuje. Seveda naj torta ne bo prevelika. V torto ali na njo lahko dodate tudi kakšen priboljšek, da se bo slavljenec lahko posladkal.

7. Organiziranje iger in aktivnosti

Seveda je na sami zabavi potrebno organizirati tudi kakšne aktivnosti,. Priporočamo, da imate na zabavi vsaj žogo, ki jo psi obožujejo. Pri igri s psom prav pridejo tudi kakšne pasje igrače, ki spuščajo zvok ali jih psi lahko lovijo.

pasja igra
pasja igra

8 Darilo za slavljenca

Ne pozabite slavljenca obdarovati. Vsak pes je vesel darila. Darilo pa naj bo nekaj posebnega.

Predlog za darilo:

Priboljši

– Nenavadne igrače

– Bazen za osvežitev

– Nova pasja uta

– Nova blazina za počitek

Zanimivi prispevki za tebe:

Katarina


V več kot 30 letih ljubiteljskega in profesionalnega dela s psi sem si vedno želel imeti ob sebi zdravega in veselega psa.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Nikoli ne zamudite dobre zgodbe!

 Naročite se na naše novičke, da boste sledili najnovejšim trendom!

>