NAREDI GA SREČNEGA
Z 100% naravno PLATINUM nego

Zakaj izbrati PLATINUM Nego za Pse in Mačke?

100% naravno učinkovita metoda za nego vašega psa ali mačke

V skladu z našim motom »naredi svojega ljubljenčka srečnega s PLATINUM«, se za dobro počutje vaših malih prijateljev zanašamo zgolj na naravne sestavine.

Naš cilj je, da vašemu ljubljenčku v prvi vrsti omogočimo zdravo in srečno življenje! Ravno zato je naravna nega naša prioriteta že od njihove rane mladosti naprej.

Zaradi naravnih in tradicionalno preverjenih sestavin, bodo vaši mali prijatelji naše izdelke za nego izredno dobro prenašali – kar vam bodo pokazali s svojim vedno boljšim počutjem.

Zdravje in sreča vaših štirinožnih prijateljev je namreč naša prioriteta!

Za vse izdelke za nego PLATINUM vam v prvih 30 dneh po nakupu ponujamo 100 % jamstvo vračila denarja. To vam omogoča, da se popolnoma brez tveganja prepričate, ali vam naši izdelki ustrezajo.

Naravna Nega PLATINUM

zobna nega

Zanesljivo odstrani zobni kamen pri psih in mačkah.
Naravne sestavine, močan učinek in ...

nega kože

Prva pomoč pri celjenju ran, odrgnin, okužb, opeklin, preležanin ... za Pse in Mačke

Pridruži se več 2.000 zadovoljnim kupcem

Oral Clean + Care Gel Forte

Odličen izdelek in dejansko EDINA zobna pasta oz. gel za pse, ki ob redni uporabi preprečuje nastajanje zobnega kamna. Pred prvim naročilom sem bila malce skeptična, saj prej ni pomagalo prav nobeno drugo sredstvo, poleg tega ima izdelek res visoko ceno. Prepričala so me priporočila znancev, ki so se prav s tem gelom izognili čiščenju pasjega zobnega kamna v narkozi, zato smo poskusili. Ob upoštevanju navodil in res dosledni uporabi so se rezultati pokazali približno v treh tednih - zobnega kamna enostavno ni bilo več. Od takrat dalje gel redno uporabljamo in ga lahko samo pohvalim. Pri nas se spray ne bi obnesel, gel pa nanesem brez težav, tudi intenziven vonj psičke ne moti (lahko pa, da kakšnemu drugemu psu ne bi bil všeč). Vsekakor priporočam. Pet zvezdic!

deana p. // OralClean+Care Gel Forte

Metka

Super zadeva, ki preverljivo, ob pravilni uporabi deluje, v kolikor je na zobeh nekaj zobnega kamna ali oblog. Uporabim vedno in redno, ko opazim, da se jima pričnejo nabirati obloge potem pa samo preventivno vsake toliko. Mi je drag ampak vreden te cene. Mi je všeč da je tudi s okusom lososa, ker ga muca lažje prenaša kot navadnega.

metka p. // OralClean+Care Wild Salmon Gel

Dejansko deluje

Je edini izdelek ki zobni kamen dejansko odstrani z redno uporabo. Nisem verjela dokler dejansko ni odpadel iz zoba. Ker je nas kuza nagnjen h tezavam in smo ga ze 2x morali cistiti pod narkozo je tale izdelek vreden vsakega centa.

špela m. // OralClean+Care Gel Forte

100%
GARANCIJA VRAČILA DENARJA

100% Garancija vračila denarja

Ker verjamemo v našo hrano za pse vam ob nakupu pripada še naša garancija vračila denarja. Če zaradi kakršnega koli razloga niste zadovoljni s hrano PLATINUM , lahko v prvih 30 dneh po nakupu uporabite naše 100% jamstvo vračila denarja.
Predvidevamo, da ste redno uporabljali izdelke OralClean + Care, in sicer:
- da ste naš izdelek aplicirali 2x dnevno (več v navodilih)
- da ste upoštevali da nekaj minut pred in po uporabi živali ne smejo ne jesti ali piti!

Faq- POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

kako visoki so stroški pošiljanja?

Paket vam pošljemo brezplačno, brez dodatnih stroškov! Izbirate lahko med GLS in Pošto Slovenije.

Kdaj bo moje naročilo odpremljeno?

Vse pošiljke odpošljemo isti ali naslednji delovni dan, povprečni čas dostave < 2 delovna dneva.

S katerimi plačilnimi metodami je možno plačilo?

Nakup lahko opravite s kreditnimi karticami Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro ali pa plačate z vašim Paypal računom. V kolikor želite plačati preko spletne banke vam pošljemo podatke za plačilo. Seveda pa lahko plačate tudi po povzetju – dostavljavcu, ko vam paket prinese na dom.

​Je plačevanje s kreditno kartico varno?

Za plačila s plačilnimi karticami uporabljamo spletni servis Stripe. Stripe je globalna plačilna platforma, ki jo uporabljajo spletni velikani kot so Google, Amazon ... Pri procesu naročanja so vsi podatki zaščiteni s SSL protokolom.

>