Jamčimo za veliko svežega mesa

0  KOMENTARJEV

Hrana za pse PLATINUM je prva svetovna blagovna znamka certificirana s strani TÜV Rheinland za vsebnost svežega mesa. TÜV Rheinland potrjuje, da je PLATINUM pasja hrana pripravljena z veliko svežega mesa.

Seveda ni to edino merilo, ki je potrjeno s strani TÜV Rheinland. Glede na TÜV Rheinland, PLATINUM hrana za pse izpolnjuje zahtevane kriterije v mnogih pogledih.
Neodvisni inšpektorji so dali svoj pečat »certificirano s strani TÜV Rheinland« zaradi naslednjih lastnosti:

  • za visok delež svežega mesa,
  • za točnost deklaracij na PLATINUM izdelkih, ki jih potrjujejo laboratorijski testi,
  • testiranje PLATINUM izdelkov proti škodljivim snovem, kot so npr. težke kovine
Veliko svežega mesa

Pečat »certificirano s strani TÜV Rheinland« velja za celotno paleto izdelkov, od suhe hrane za pse PLATINUM za odrasle in mladiče do priboljškov Fit-Sticks in Click-Bits.

Merila pri testiranjih TÜV Rheinland presegajo zakonske zahteve.
Z uporabo mikrobiološke in kemijske analize ter z raziskavo hranilnih snovi in mineralov zagotavljajo, da so certificirani izdelki testirani v skladu z zakonskimi zahtevami in informacijami na embalaži izdelka.


Rezultati, pridobljeni na ta način, nadzorujejo neodvisni TÜV revizorji z rednimi pregledi in analizami. Letne revizije proizvodnih obratov so prav tako sestavni del certificiranja.

Jamčimo za veliko Svežega Mesa!

Za PLATINUM je certifikat potrditev naših prizadevanj, da se na jasen in pregleden način objavijo izdelki, ki lahko ponudijo psom specifično in visoko hranilno hrano, katere temeljna sestavina je obilo svežega mesa.

Sami primerjajte deklaracije in se prepričajte o kvaliteti PLATINUM pasje hrane in njen izjemno velik delež svežega mesa.

O TÜV Rheinland:

TÜV Rheinland je od svoje ustanovitve leta 1872 ena od najstarejših organizacij v Evropi in v svetu, ki je bila sprva ustanovljena za tehnični nadzor.
S svojimi skoraj 150 letnim izkušnjami in delovanju v 69 državah sveta je vodilni ponudnik, ki s svojim delom pomaga pri razvoju tehnične zaščite, zaščite ljudi in okolja.

Igor & Max

PLATINUM Slovenija

V več kot 30 letih ljubiteljskega in profesionalnega dela s psi sem si vedno želel imeti ob sebi zdravega in veselega psa.

Ker je osnovni pogoj za zdravega in veselega psa kvalitetna in uravnotežena prehrana, sem preizkusil na desetine znamk pasjih hran, dokler nisem našel PLATINUM.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>