Naravni izdelki za Pse in Mačke

Naravna zobna nega in nega kože za pse in mačke

Vsak kosmatinec potrebuje naravno in učinkovito zobno nego in prvo pomoč pri  celjenju blazinic, ran, odrgnin, okužb, opeklin, preležanin, ...ipd.
Če želiš tudi ti svojemu kosmatincu ponuditi le najboljše, potem si na pravi strani.

Zakaj izbrati PLATINUM Nego za Pse in Mačke?

Naravne sestavine

Zaradi naravnih in tradicionalno preverjenih sestavin, bodo vaši mali prijatelji naše izdelke izredno dobro prenašali – to vam bodo pokazali s svojim vedno boljšim počutjem.

Zdravje in veselje

Naš cilj je, da tvojemu ljubljenčku v prvi vrsti omogočimo zdravo in srečno življenje! Zato je naravna nega naša prioriteta že od njihove rane mladosti naprej.

Garancija

Za vse izdelke za nego PLATINUM vam v prvih 30 dneh po nakupu ponujamo 100 % jamstvo vračila denarja. Brez tveganja se prepričate, ali vam naši izdelki ustrezajo.

Naravna nega zob

Izdelke za nego zob in ustne votline PLATINUM OralClean+Care odlikujejo naravne sestavine, močan učinek in enostavna uporaba, za Pse in Mačke.

SkinCare nega kože

Zdravilni balzam SkinCare za hitro in učinkovito celjenje ran, odrgnin, okužb, opeklin, preležanin ... za Pse in Mačke.

enostavno naravno

PLATINUM Oral Clean+Care & SkinCare

V skladu z našim motom »naredi svojega ljubljenčka veselega s PLATINUM«, se za dobro počutje vaših malih prijateljev zanašamo zgolj na naravne sestavine.

Izjave naših kupcev:

Top gel Ta izdelek je daleč najboljši proti oblogam...maltežanka, ki je stara skoraj 4 leta, nima nič zobnega kamna več in to samo zaradi tega gela... Vrhunska zadeva

Nina Ž. // OralClean+Care Classic Gel

Odličen izdelek in dejansko EDINA zobna pasta oz. gel za pse, ki ob redni uporabi preprečuje nastajanje zobnega kamna. Pred prvim naročilom sem bila malce skeptična, saj prej ni pomagalo prav nobeno drugo sredstvo, poleg tega ima izdelek res visoko ceno. Prepričala so me priporočila znancev, ki so se prav s tem gelom izognili čiščenju pasjega zobnega kamna v narkozi, zato smo poskusili. Ob upoštevanju navodil in res dosledni uporabi so se rezultati pokazali približno v treh tednih - zobnega kamna enostavno ni bilo več. Od takrat dalje gel redno uporabljamo in ga lahko samo pohvalim. Pri nas se spray ne bi obnesel, gel pa nanesem brez težav, tudi intenziven vonj psičke ne moti (lahko pa, da kakšnemu drugemu psu ne bi bil všeč). Vsekakor priporočam. Pet zvezdic!

Deana P. // OralClean+Care Forte Gel

Dejansko deluje Je edini izdelek ki zobni kamen dejansko odstrani z redno uporabo. Nisem verjela dokler dejansko ni odpadel iz zoba. Ker je nas kuža nagnjen h težavam in smo ga že 2x morali čistiti pod narkozo je tale izdelek vreden vsakega centa.

Špela M. // OralClean+Care Forte Gel

Igor & Max

PLATINUM Slovenija

Eden od najpomembnejših korakov za zdravega in veselega psa je izbira pravilne prehrane in kvalitetne zobne nege. Namreč vedno več psov ima probleme z neješčnostjo, alergijami, drisko, ... in več kot polovica psov se je že srečala s problemom zobnega kamna in vnetij dlesni.

PLATINUM z inovativno pripravo, ki vsebuje veliko svežega mesa, zagotavlja psu popoln in naraven obrok lahko prebavljive in okusne hrane.

Izdelke za nego zob in ustne votline PLATINUM OralClean+Care odlikujejo naravne sestavine, močan učinek in enostavna uporaba.

Smo izvirni in drugačni, saj si naši kosmatinci zaslužijo le najboljše! 

>